Info-Direkt

🔒
❌ About FreshRSS
There are new available articles, click to refresh the page.
Today — January 26th 2021Your RSS feeds

Misstänkt mordförsök i Säffle

Polisen misstänker att en man i Säffle har utsatts för mordförsök. Händelsen uppmärksammades i samband med att en man i 20-årsåldern hittades med skador vid halv tiotiden på tisdagskvällen, enligt polisen.

Övrigt, Polisens presstjänst avslutar strax kvällens arbete., Jönköpings län, 26 jan 2021

Polisens presstjänst avslutar strax kvällens arbete. Under natten besvaras samtal till pressnumret…

Regeringen vill öppna museum om Förintelsen i Stockholm

Regeringen vill inrätta ett självständigt museum om Förintelsen i Stockholm. Bedömningen är att museet ska kunna ta emot sina första besökare i juli 2022, skriver statsminister Stefan Löfven (S), utbildningsminister Anna Ekström (S) och kulturminister Amanda Lind (MP) på DN Debatt.

Misstänkt mordbrand i Avesta

En förundersökning gällande mordbrand är inledd efter att några personer försökt tända på en husfasad i Avesta på tisdagskvällen, enligt polisen.

Misshandel, Man gripen för våld mot kvinna., Motala, 26 jan 2021

Man gripen för våld mot kvinna. 18.30 Polis larmades till en bostad på Ekön i Motala med anledning…

Ted Modén: Avgörande för min framtid om alla andra vaccinerar sig

Tvåbarnspappan Ted lever med ett begränsat immunsförsvar efter en tids sjukdom. När pandemin slog till fick han gå in i isolering och barnen fick bo hos sin mamma. – Avgörande för min framtid om alla andra vaccinerar sig, säger Ted Modén.

Regionrådet litar inte på nationella beskeden om vaccinleveranser

Leveranserna av vaccin ser inte ut att leva upp till de volymer som länder runt om i Europa har beställt. Detta gör även att leveranser till Sverige kommer att försenas. Men den nationella vaccinsamordnaren Richard Bergström tror fortfarande att de vuxna som vill vaccinera sig kommer att kunna göra det under årets första sex månader. Något som det skånska regionrådet Gilbert Tribot (L) ställer sig tveksam till.
❌