Info-Direkt

🔒
❌ About FreshRSS
There are new articles available, click to refresh the page.
Before yesterdayMain stream

Polisen utreder skottlossning i Uppsala – tomhylsor funna

24 April 2022 at 12:06
Flera personer larmade polisen om smällar under lördagskvällen men först på söndagen kunde polisen hitta tomhylsor att på en parkeringsplats på Birger Sjöbergsgatan.

Så har fågellivet på Getterön drabbats av dieselläckaget

24 April 2022 at 12:02
Det har gått drygt en vecka sedan tusentals liter med diesel läckte ut i Himleån utanför Varberg i samband med att en tank skadades vid en stöld. På Getteröns naturreservat har man nu börjat se de negativa effekterna, inte minst för fågellivet.

Här firar ukrainare den ortodoxa påsken i Örebro – vill tacka för all hjälp

24 April 2022 at 11:47
Såhär såg det ut idag när ukrainare firade den ortodoxa påsken på Stortorget i Örebro. Samtidigt passade dom på att tacka för den hjälp som örebroare gett dem sedan krigsutbrottet.

Regementets dag firades på P7 i Revingehed

24 April 2022 at 11:45
Det kom som väntat många besökare till Regementets dag på P7 i Revingehed utanför Lund. Kanske fler än 2019 då det kom 25 000 personer. – Det finns ett uppdämt behov efter pandemin och det säkerhetspolitiska läget och kriget i Ukraina gör säkert att intresset ökar, säger Lennart Widerström, regementschef på P7.

Timmertåg brinner – flera gräsbränder längs spåret från Valbo till Skutskär

24 April 2022 at 11:27
Ett timmertåg började brinna under söndagen och längst färden från Valbo till Skutskär i Gävle har olika gräsbränder uppstått. – Vi har den inte under kontroll, säger Pär Palm, vakthavande befäl vid Gästrike räddningstjänst.

Oavgjort för Vänersborg mot Hallsberg

24 April 2022 at 11:21
Det blev oavgjort i fotbollsmatchen mellan Vänersborgs FK och IFK Hallsberg FK.Det var Malin Wallgren som kvitterade för Vänersborgs räkning.

Fotbollsklubbar och polis överens om läktarstrategi

24 April 2022 at 11:04
Polisen har inför årets allsvenska infört mer individanpassande påföljder för supportrar som stör ordningen. Tidigare har den av supportrar och klubbar hårt kritiserade villkorstrappan använts där lagen kunde få reducerad publik kommande matcher om pyroteknik använts på läktarna.

Lista: Så nöjda är Sörmlands företagare med kommunernas service

24 April 2022 at 11:03
I veckan publicerade Sveriges kommuner och regioner, SKR, ny statistik som visar hur nöjda landets företagare är med servicen i sina kommuner. Resultatet visar på stora skillnader, såväl på riksplanet – som i Sörmland. 
❌