Info-Direkt

🔒
❌ About FreshRSS
There are new articles available, click to refresh the page.
Before yesterdaySKL om EU och internationella frågor

Internationella dagen 27 januari

17 December 2020 at 03:09
Nu är anmälan öppen till SKR:s Internationella dag. Konferensen är ett årligt återkommande evenemang och äger rum 27 januari.

Senaste om EU:s långtidsbudget och återhämtningsplanen

29 September 2020 at 01:15
Förhandlingarna om EU:s långtidsbudget och planen för återhämtning efter pandemin pågår för fullt. SKR bevakar frågan och tar gärna emot fler inspel från kommuner och regioner.

På gång inom EU – hösten 2020

18 September 2020 at 07:23
I höstens nummer av "På gång inom EU" hittar du information om det senaste som har hänt inom EU som påverkar kommuner och regioner.

Kriser löses bäst på lokal och regional nivå

Den pågående pandemin är – i praktiken och per definition – global. Men något vi lärt oss är att kriser hanteras bäst lokalt. Det skriver SKR, SKL International och Internationellt Centrum för Lokaldemokrat, ICLD i en debattartikel.

Europadagen 2020 - Tillsammans genom krisen

Fredag den 8 maj uppmärksammar Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) Europadagen, tillsammans med bland annat EU-kommissionen och arbetsmarknadens parter. Detta genom en seminarieserie i tre delar, på temat Tillsammans genom krisen.

Covid-19 och det nya coronaviruset – detta gör EU

Information om EU:s arbete relaterat till sjukdomen covid-19 och det nya coronaviruset (SARS-CoV-2).

SKR:s internationella dag 2020

29 November 2019 at 09:27
Onsdagen den 29 januari arrangerar Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) Internationella dagen 2020 – en heldag för förtroendevalda och tjänstepersoner i kommuner och regioner med intresse för internationella frågor.

På gång inom EU – våren 2020

9 September 2019 at 09:22
I vårens nummer av "På gång inom EU" hittar du information om det senaste som har hänt inom EU som påverkar kommuner och regioner.

Vårens sista webbsändning av På gång inom EU

Den 11 juni klockan 14.00 är det återigen dags för SKL:s direktsändning På gång inom EU. I vårens fjärde och sista avsnitt djupdyker vi i Europaparlamentsvalet och du får höra mer om valdeltagandet i Sveriges kommuner samt i övriga av EU:s medlemsstater.
❌